Strip Tip

Obezbedite svoje VIP mesto u loži sa najiskusnijim tipsterima gde vas čekaju najbolje analize i predlozi za klađenje sa visokim procentom uspešnosti.

about image

Naša Misija

Naša misija je da budemo najbolja aplikacija koja će svojim sadržajem pomoći ljubiteljima sporta i sportskog kladjenja kako bi kroz naše sportske vesti i stručne analize mečeva dobili širu sliku o sportskim dogadjajima. Zadovoljstvo korisnika je na prvom mestu za naš StripTip tim i verujemo da ćemo uz naše iskusne stručnjake i prognozere u tome i uspeti.

about image

Naša vizija

Naša vizija da kao jedinstvena platforma na ovim prostorima za sportsko kladjenje postanemo prepoznatljivi kod svih ljubitelja sporta a u tome će nam pomoći mnogi sportski stručnjaci i sportski novinari sa dugogodišnjim iskustvom.
Izuzetno nam je važno da svim korisnicima aplikacije obezbedimo jedinstveno iskutvo. Posvećeni smo da damo sve od sebe i da se razvijamo iz dana u dan na našu i radost naših korisnika.

about image

Ovaj vebsajt koristi cookies da bi vam obezbedili najbolju uslugu. Dodatne informacije možete pronaći na stranici Politika privatnosti.

Prihvati